over ons
logo heezen wonen Dinxperlo

Heezen woninginrichting Dinxperlo


Hogestraat 1  7091CA

tel. 0315 651332

info@heezenwonen.nl


www.heezenwonen.nl

www.woonwebwinkel.com

welkom bij Heezen wonininrichting 

Heezen voor beter wonen is een allround woninginrichting in de mooie Achterhoek.  Al sinds 1918 een zaak met de zekerheid van kwaliteit.


U kunt de inrichting en stoffering voor uw woning of project met een gerust hart aan ons  toevertrouwen.

U verwacht immers kwaliteit, toewijding, vakmanschap en  persoonlijk contact. Wij leveren secuur werk met aandacht voor details.

De mooie materialen waar wij mee werken krijgen de aandacht die ze verdienen. Het optimale eindresultaat is ons visitekaartje. 


Uw adviseur is tevens uw eigen decorateur.

U hoeft dus maar één keer uw wensen kenbaar te maken want u weet van te voren wie er bij u over de vloer komt. Uit reacties blijkt dat dit een gerust gevoel geeft

Hopenlijk kan ik u binnenkort begroeten in onze zaak.


U kunt vrijblijvend binnen komen, of even een afspraak maken.

Tel: 0315- 651332, of mail: info@heezenwonen.nl


Graag tot ziens.

met hartelijke groet,  Christian Heezen

de zekerheid van kwaliteit

Christian Heezen

Dat is één van de pijlers van Heezen voor beter wonen in Dinxperlo. Wij zijn een echt allround familiebedrijf, en behoren tot een van de oudste zaken van Dinxperlo.

Opgericht in 1918 door (opa) RW Heezen, voortgezet door JW Heezen, wordt de zaak nu gerund door de derde generatie.

Christian Heezen is, samen met partner Monika, het gezicht van deze zaak.  Na het behalen van alle, toentertijd nog verplichte, vakdiploma’s is hij al sinds 1990 werkzaam in deze zaak.


Dat wij een echt allround bedrijf zijn blijkt uit het grote assortiment dat wij u kunnen bieden.   U kunt terecht voor de inrichting en stoffering van nagenoeg het gehele huis.

Alles op vloerengebied, van heerlijk zacht tapijt tot een oersterke hard PVC vloer, wordt door Christian zelf gelegd.

  Alle soorten raambekleding worden geleverd en gemonteerd, en een ongekend grote collectie gordijnen biedt keus voor iedereen. Van exclusieve stoffen als De Ploeg, tot zeer voordelige stoffen uit de KijkenKiezenKleuren huiscollectie.

Alle overgordijnen, vitrages en de momenteel zeer actuele in-between gordijnen worden op maat gemaakt door een hoogwaardig gordijnatelier, dat al jarenlang samenwerkt met ons.


Ons grootste kenmerk is de persoonlijke aandacht, en de zekerheid van kwaliteit. U koopt bij een vertrouwd adres, en u weet wie er bij U over de vloer komt.

U hoeft niet keer op keer uw wensen en eisen kenbaar te maken, en een zeker gevoel is het feit dat uw adviseur een man uit de praktijk is. Met alle voordelen van dien. Hij kent de producten en eigenschapen van de materialen doordat hij er dagelijks mee werkt. Uw adviseur is namelijk tevens uw stoffeerder en decorateur. Daardoor kan hij u optimaal adviseren als hij bij u thuis de maten komt opnemen, en alle mogelijkheden met u bespreekt.
 

 

U bent van harte welkom.

kleine rondleiding door onze winkel:

hier vindt u ons:


Klassiek weergeven op een grotere kaart

alle rechten voorbehouden   ●   Heezen woninginrichting Dinxperlo © 2019  ●   webdesign JcH