bedbodems

Heezen woninginrichting Dinxperlo


Hogestraat 1  7091CA

tel. 0315 651332

info@heezenwonen.nl


www.heezenwonen.nl

www.woonwebwinkel.com

Bedbodems

duidelijk te zien dat deze bodem veert

Dat een goede matras belangrijk is hoeven we u niet te vertellen.  Dat een goede matras op een juiste bedbodem pas optimaal tot zijn recht komt is een heel ander verhaal.


Wij bieden de juiste combinatie aan; matras én bedbodem.


Wij werken met bedbodems  van Tempur, Norma, Avek en Vroomshoop. 

een goede verende bodem is van groot belang

Elk mens is uniek en elk lichaam heeft eigen eigenschappen.- kenmerken en slaapvoorkeuren.

Hierbij behoren dan ook verschillende soorten matrassen met bijhorende bedbodems.

Graag laten we u bij ons proefliggen in onze showroom.


Hieronder een globaal overzicht van de verschillende bedbodems. Binnenkort wordt deze categorie verder uitgebreid in onze webshop, zodat u daar aanvullende informatie kunt vinden en direct bij ons kunt bestellen.

Norma Optiflex elektrisch verstelbaar
Avek Inventa spiraalbodem
Tempur Flex-4000 schotelbodem
Norma design boxspring

lattenbodems

 

Lattenbodems bestaan uit een houten frame met gelaagde, meest bol staande, beuken latten. Hierdoor ontstaat een verend frame. Hierbij zijn vele variaties in aantal latten, ophanging en comfortzones.

Lattenbodems zijn leverbaar in vaste of (elektrisch) verstelbare uitvoering.


Nu bestellen of aanvullende informatie? klik hier.


Spiraalbodems


Spiraalbodems is een geweven 'gaas' dat is opgespannen in een metalen frame. Vroeger waren deze in de lengte gespannen, wat nogal eens een hangmat opleverde. Tegenwoordig zijn de betere spiraalbodems breedgespannen, wat resulteert in een zeer sterk en duurzame bedbodem. Kenmerk is de optimale ventilatie. Hierdoor is een spiraal uitermate geschikt voor (bijvoorbeeld) pocketvering en latexmatrassen. In alle verstelbare en vlakke varianten leverbaar.

Schotelbodems


Eigenlijk de ideale bedbodem. Optimaal verend zodat deze bodem zich goed conformeert aan uw lichaam en waar nodig de juiste tegendruk geeft. Verder is de ventilatie perfect door de holle schotels.

Een nadeel zou kunnen zijn dat deze ook aan de zijkant veren, waardoor men aan het begin soms het gevoel heeft uit bed te vallen. Schotelbodems zijn kostbaarder dan latttenbodems. Uiteraard in vlak en elektrisch verstelbaar leverbaar.

Boxspring


In het rijtje bedbodems mag de (inzet) boxspring uiteraard niet ontbreken.  Vaak uitgevoerd met een bonell vering , maar steeds vaker in een pocketveer uitgevoerd. De inzetvariant is dan iets kleiner dan de vrijstaande uitvoering, en is niet met meubelstof maar met een damast gestoffeerd.


Hiernaast afgebeeld de extra lage design uitvoering die uitsluitend vlak geleverd wordt. Strak en comfortabel.

alle rechten voorbehouden   ●   Heezen woninginrichting Dinxperlo © 2019   ●   webdesign JcH