matrassen

Heezen woninginrichting Dinxperlo

 

Hogestraat 1 7091CA

tel. 0315 651332

info@heezenwonen.nl

 

www.heezenwonen.nl

www.woonwebwinkel.com

Matrassen

Dat een goede matras belangrijk is hoeven we u niet te vertellen.

Maar wàt voor U een goede matras is, leggen wij u graag in een goed gesprek uit.

Want wat voor de één een goede matras is, kan voor een ander juist een verkeerde keuze zijn.

 

Om het voor u en ons overzichtelijk te houden, werken wij uitsluitend met de matrassen van Tempur en Norma.

Elk mens is uniek en elk lichaam heeft eigen eigenschappen.- kenmerken en slaapvoorkeuren.

Hierbij behoren dan ook verschillende soorten matrassen met verschillende afwerklagen.

Graag laten we u bij ons proefliggen in onze showroom.

 

Hieronder een globaal overzicht van de verschillende matrastypen. Via de links belandt u direct op de juiste pagina van onze webshop waar u aanvullende informatie vindt en direct bij ons kunt bestellen.

TEMPUR ® matrassen

Wij zijn dealer van de complete TEMPUR® collectie. Een matrassenlijn met het temperatuurgevoelige TEMPUR materiaal wat zich vormt naar de contouren van uw lichaam.U vindt bij ons drie matraslijnen; de Tempur Original, de zachtere Tempur Cloud, en de meer traditioneel aanvoelende Tempur Sensation. Kom bij ons proefliggen en aan laat uw lichaam kiezen...

 

klik hier voor extra informatie over TEMPUR® matrassen.

Combispring ® matrassen

 

Innovatie van Norma: alle goede eigenschappen van verschillende matrastypen verenigd in één matras. De combispring is een unieke matras met de behaaglijke warmte van (bijvoorbeeld) latex,- de souplesse van een pocketveringmatras en de ventilatie en vochtregulatie van een binnenveringmatras.

De Norma Combispring is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. De Brezza uitvoering wordt geheel onderaan

 

Meer informatie of direct bestellen?

klik hier voor onze webshop.

Pocketvering matrassen

 

Een matras met pocketveren heeft een kern van honderden afzonderlijk verpakte veren die uw lichaam 'actief' ondersteunen. De 3, 5 of 7 comfortzones laten schouders en heup heel natuurlijk iets dieper wegzakken. Deze matras laat zich eenvoudig buigen en is zeer geschikt voor alle verstelbare bedden. Ventilatie en vochtregulatie zijn optimaal.

 

Meer informatie of direct bestellen?

klik hier voor onze webshop.

Bonellvering matrassen

 

Een bonellvering- of binnenveringmatras is een klassiek en zeer duurzaam systeem. De kern bestaat uit onderling verbonden stalen veren die u gezamenlijk dragen.

Kenmerkend is de grote open ruimte in die kern, waardoor een bonellveringmatras een zeer goede ventilatie en vochtregulatie kent. Deze matras is niet buigbaar, en bijzonder geschikt voor zwaardere personen.

Latex matrassen

 

Wegzakken in een behaaglijk warme ondergrond. Latex matrassen worden gemaakt van natuurrubber of synthetisch rubber. Het voelt altijd behaaglijk aan en kent door zijn open celstructuur een goede ventilatie en vochtregulatie. Onze latex matrassen hebben speciale comfortzones, en zijn anti-bacterieel. Talalay-latex wordt middels een uniek procédé gemaakt en voelt nog luxer en comfortabeler aan.

 

Meer informatie of direct bestellen?

klik hier voor onze webshop

Comfortschuim en koudschuim matrassen

 

Polyether (comfortschuim) en koudschuim matrassen hebben een kern van synthetisch schuim. Soms is deze kern voorzien van extra profileringen ter verhoging van het comfort en/of verbetering van de buigbaarheid van de matras. Deze matrassen zijn licht en hebben redelijk ventilerende en vochtdoorlatende eigenschappen. Koudschuim matrassen zijn zwaarder, duurzamer en geven betere ondersteuning. Enkele uitvoeringen zijn geschikt voor verstelbare bedbodems.

 

Meer informatie of direct bestellen?

klik hier voor onze webshop

alle rechten voorbehouden ● Heezen woninginrichting Dinxperlo © 2019 ● webdesign JcH